2013年3月28日星期四

Nike Dunks hög vet bara sin egen rädsla för ensamhet

Jia Xu wink plötsligt konstig svag frågade. Vad är så speciellt? Evil skugga förbryllade blurting mumlande som sagt, noggrant läsa, tycks ha varit något speciellt, funderade långsamt sade: om inget särskilt om ah, är strid är inte så bra, men särskilt försvarade inte rädd för att dö, att veta att nederlag till medvetet dödliga eller Qianpu uppföljningen! Några ord har botten av dalen varit tillsättning av Tim hundratals lik, fiendens bas eller kamp på liv och död att avta, att manliga väktare sida, nästan skära melon hackade grönsaker som Huruyangqun eller utanför målet , men det ser ut att bilen mellan män och kvinnor ska ha viktiga personer, annars, hur de män inte behöver ha varit en passiv defensiv rusa iväg nike air max tvinga ett pass, skulle fienden gruppen vara svårt att fästet, men titta på fienden grupper belägring så hårt modig, beräknas den unge mannen lämnade försvar skulle människorna i bilen attackera omedelbart Road.

Jia Xu frågade sedan, inte bryr sig det onda skugga Svaret är inte att han ville ha svar! "Evil skugga konstigt, observeras noggrant då under vägen: se nike air max 90 vapen, verkar inte som en vanlig armé, men också allvarliga disciplin än den reguljära armén i slaget intrepid! Beräknad reguljära armén och nike air max också svårt att vinna! Dayton nästa, plötsligt ihåg någonting, säger: Oh, ja! Inte som den reguljära armén, också till skillnad från syndarna rövaren är så odisciplinerad, se nike air max fanatisk entusiasm, mer som religiösa människor har blivit hjärntvättade! nike air max alla arm band gul duk! Konfucius kinesiska och vit ber nästan sagt unisont. Den Konfucius kinesiska och vitt be en påminnelse, ond skugga omedelbart förvånad ovanligt utlösning, kan inte det? Gul Turban revolt i enlighet med den historiska processen kommer att ta åtminstone mer än ett år har åtgärder, hur nu?

Så den onda skugga Egentligen är jag tänker på den gula Turban armén som! Det så stöder tvingar den? Jia Xu tvivel! Bad att få se det onda skugga, den onda skugga ögonblick jag dum blev, vilket är skillnaden mellan spelarna och NPC, är spelaren IQ då låg, spela tre spel, som inte känner den gula Turban armén? NPC ord, någon air max 90 IQ igen, inte kunde tänka på den gula Turban armén även gå till Gula Turbans kan nike air max naturligt tänka på framtiden betraktas som Gula turbaner. Jo, som skall kallas nike air max Gul Turban armé är inte heller en dålig idé! Men jag vill säga är detta möte, {k} De fokus Zhezhi styrkor, kanske nike air max den enskilda styrkan inte jämföra den reguljära armén, men kollektiv strid, tror jag nike air max större chans att vinna, så låt soldater deras liv, försvarade inte rädd för att dö krafter kragen är verkligen ovanligt! nike air max är inte känt om de kan ta ledningen tyglar, förvisso delar mycket hjälp!

没有评论:

发表评论