2014年1月22日星期三

http://www.nikeshoes.com.tw/ xpxs

Shaw flirte og ristet på hodet og sa : Når får vi vite nike free run ! Alle hørte heller ikke i henvendelsen. Den opprinnelige prisen på bare ropte tjue milliarder er Xiao kaldt. Hvitt skjegg gammel mann så noen ropte to milliarder høye priser, er ikke sjokkerende øyeblikk, hjerter er veldig glad for å vite at jo høyere auksjonsprisen, er hans kommisjon også høyere. Hvitt skjegg gamle mannen umiddelbart lo høyt : den niende VIP salonger tjue milliarder bud, som godt kan øke det til ? Alle hørte ah hjelp nike skjente : ødeland ah, tjue milliarder, som vil by ah, nike free run 3 når folk har penger og ikke noe sted å tilbringe ?

Twenty- fem milliarder ! I øyeblikket, den plutselige VII VIP -rom, det opprinnelige budet på en milliard mennesker som de ropte, stemmen veldig hes, tilsynelatende for å skygge skjule sin identitet. Og fortsetter å være et pluss fem milliarder, ødeland ah, ødeland ah, virkelig ødeland, bare kjøtt fyller, selv om sjeldne, men definitivt ikke verdt prisen ah ! Alle hørte, ansiktet hans kunne ikke hjelpe å avsløre et sjokk av farge, forbannet de to virkelig ødeland, som å bruke penger er ikke nike free run 5.0 mennesker, men deres generelle.

En blant VIP-rommet,nike free run 3, røde øyenbryn som var gamle ansikt plutselig forandret, og heller ikke sjokkert over den eksponerte farge. Gammel mann ved siden av ansiktet hans eller ved en endring, og hvisket : bare ett kjød, blir nå fraktet til tjuefem milliarder, er dette sannsynligvis ikke enkelt ah ! Twenty- fem milliarder ? II som var blant VIP-rommet te nesten kjekk ung munn spray ut, ansiktet og viser en utrolig farge. Etter en stund, var mannen lys latter : Jeg har hørt at den gamle mannen var død hemmelig fraksjon hemmelig dør hoveddøren udødelig demon Xiao kaldt ødelagt kjøtt, og nå her er det synes noen å tilbringe så mye å kjøpe en gruve kjøtt, det synes at ni VIP-rom og salonger blant VII vil sikkert ha en eldre person er en hemmelighet !

Topics related articles:

没有评论:

发表评论