2013年11月22日星期五

wpmedya.comdelil bruna uggs vhr940

Även nationella privata lärare för att lösa den här förekomsten av en viss lektionstid personal,uggs rea barn, gjorde en stor insats, men på grund av ekonomiska svårigheter vid tidpunkten, överstiger efterfrågan utbudet, kunna ordna indikatorerna till offentliga lärare, är mycket begränsade, så att en 1993, när det fortfarande finns mer än tio miljoner 230 av privata lärare, inte positivt. Som på den tiden var ett mycket svårt problem, eftersom instabilitet lärare för landsbygden grundskolan, vilket resulterar i en betydande negativ inverkan.

Privata lärare att lösa problemet,bruna uggs, har den historiska vändpunkt. Ta nu Huan Bi region till exempel den årliga Teachers College examen från gymnasieelever, långt inte kan tillgodose behoven av utbildning i regionen, finns det fortfarande en fjärdedel av privata lärare, följa lärartjänster. Utan närvaro av dessa privata lärare, och Gud vet hur många barn i skolåldern, eftersom det finns ingen lärare utbildningsmöjligheter förlorat det ! - Även om dessa paneler lärare, i viss mån, är kvaliteten inte så hög, krävs även mycket mindre än den som nu kvalificerade !

Har allvarligt påverkat harmoniskt förhållande mellan kadrer, till ögonblicket inte ) ) och att det pedagogiska arbetet i den andra. Men detta är fallet, i utvecklingen av regionen rättelse utförandet, samtidigt medvetet ugg skor rea omorganisation av lärare, satte facket scenen, räta solid enhet personal och andra statliga klar, och sedan systematiskt genomförs korrekt. ugg skor rea Vet att lärarna utan konsolidering, rengöring, innebär bara en stark politisk känsliga frågor, men innebär också den normala ordningen för regionens stabilitet - Tänk om lärarna födde blandat, lärare strejk, avhopp från skolan, kommer det att vara en slags scen hur ah ?

Topics related articles:

没有评论:

发表评论