2013年11月21日星期四

wpmedya.comdelil ugg rea ish714

ugg skor rea J provinsen men nu Stormin ah ! Här vände någon kraft till fönstret vy. Daniel Wu, gjorde kraft inte lyckas detta ämne, är det bara med ögonen på någon kraft, sevärdheterna i fönstret : Vid denna tidpunkt kapitalet går in i vintersäsongen, de dystra dagarna av marken, kallt, vasst en liten nordlig, har allt detta inte och J provinsiella små rådande politiska klimatet är något som liknar det ? Och detta ledde till Peking för att provinsiella ledningen, hade enligt sunt förnuft, åtminstone den provinsiella partisekreterare Zhang Bingnan, eller Guvernör Li av uggs två främsta ledarna bör vara att en plats.

J -provinsen kan hantera resultaten, allt är fortfarande okänd, kommer den sista brädan faller vem är röv att hantera svårighetsgrad, men är inte klart, i det här fallet, J provinsens två officerare, bara är hålad upp i sina inlägg, utan att våga röra sig, så till Peking efter, ge folk intrycket av det som kom att deras förhållande drev klar. Ack, alla med sina egna svårigheter ah ! För en tid, rummet var en tystnad, bara hört två personer lite tung andning. En lång tid, Daniel Wu, innan du öppnar för att bryta den inomhus Silence : sekreterare, som vid denna tid ugg stövlar uggs föreslog idén, är mycket lägligt och väldigt nödvändigt.

Ren Li suckade : Tja, förhoppningsvis så rätt ! J -provinsen kan nu råd att slänga klockan ett, och om ett totalt förnekande av den centrala provinsen uggs J : s arbete under denna tid, vilket är provinsens kadrerna ' moral, men kampen är inte liten ah ! Vet inte att detta firande är inte kunna nå upp till din kamrat Hu sade effekten glada. Sekreterare, uggs så finns det en idé. Eftersom det gamla ledarskapet i Peking borde gå tillbaka. Att även med denna fest, är inte det verkar lite för tunt det ?

Topics related articles:

没有评论:

发表评论